Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoflare 800 Play Deep Green 2024

Yonex Nanoflare 800 Play Deep Green 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppmodernt badmintonracket för nybörjare eller motionärer

Är du nybörjare eller befinner dig på en lättare övningsnivå och vill ha ökad hastighet i dina slag? Då är detta Yonex badmintonracket perfekt för dig. Det har en medium flexibilitet, en låg balanspunkt och är fullspäckat med högkvalitativa material och avancerad teknologi! Ramen och skaftet är tillverkade av grafen, och i kombination med Sonic Flare System i ramen säkerställer detta ökad hastighet och kraft i dina slag utan att kompromissa med precisionen. Designen av NanoflareE 800 är unik eftersom den inkorporerar halvexponerade ränder av kolgrafit. Dessa ränder ser olika ut beroende på betraktningsvinkeln under ljuset. Färgsättningen i Deep Green ger intrycket av hastighet och acceleration tillsammans med kolgrafitränderna. Skaft: Graphite Ram: Graphite Nanoflare 800 Play kommer fabrikssträngad från Yonex. Teknologier Aero Frame Jämnare konturer genom hela racket-huvudet för mindre luftmotstånd och extra racket-hastighet. Isomeric Isomeric teknologin fortsätter att hjälpa de mest avancerade spelarna för att nå sin fulla potential. Utvecklad för över 30 år sedan förstorade Isomeric teknologin sweetspoten i racketen med hela 7%. Resultatet blir en mycket god kontroll utan bekostnad av fart och kraft. Sonic Flare System Max Acceleration med det revolutionerande nya grafenmaterialet TORAYCAR M40X och SUPER HMG ger enastående kraft och stabilitet för maximal snabbhet på bollen. Slim Shaft För minskat luftmotstånd har Yonex utvecklat Slim Shaft teknologin. För minimalt luftmotstånd.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head light
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
83-87 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Nanoflare 800 Play Deep Green 2024
Tillfälligt slut
R23NF800PLAY
Butikslager Solna
Yonex Nanoflare 800 Play Deep Green 2024
Tillfälligt slut
R23NF800PLAY

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.