OVERGRIP - BÄST I TEST

Vi har gjort ett test av overgrips och tagit fram våra absoluta favoriter bland djungel av alla grepp som finns på marknaden. Oavsett om du vill ha en tacky, perforerad eller ett vanlig grepplinda så finns det något som kommer att passa dig. Nedanför har vi listat våra tre favoriter!

TOALSON ULTRA GRIP WHITE

 

Denna overgrip är personalfavoriten hos oss på Racketspecialisten och fungerar utmärkt till alla racketsporter där man behöver en overgrip.

Greppet är extra tunt 0.5 mm och gör därför inte att greppet blir för tjockt. Dessutom är grepplindan tacky vilket innebär att den ger en klibbig känsla och ger ett skönt grepp.

Enligt oss har detta greppet dessutom en fin uthållighet och livslängd.

 

YONEX ULTRA THIN GRAP

 

Även denna grepplinda är väldigt tunn och just denna från Yonex är ännu tunnare än Toalson-greppet. Med en tjocklek på endast 0.4 mm (!) så är det en av det absolut tunnaste overgripet på marknaden. 

Utöver själv tjockleken tycker vi att även detta grepp har en fin klibbig känsla och ger ett bekvämt grepp som inte justerar storleken på greppet för mycket. 

Passar utmärkt till den som vill ha ett overgrip men inte att det ska bli för tjockt i själva greppt på racket.

 

WILSON PRO OVERGRIP PERFORATED

 

Många racketsportsutövare spelar med Wilson Pro Overgrip som är en väldigt populär grepplinda. Detta är en variant på denna som perforerad med små hål för att göra känslan ännu bättre och man får en bra svettabsorbering. 

Den enda nackdelen vi kan komma på med denna overgrip är att uthålligheten inte alltid är den längsta. Dock finns den att köpa i större pack!

 

 

 

Storpack

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.