Hem Kläder Underdelar Adidas Roland Garros Shorts White Size XL

Adidas Roland Garros Shorts White Size XL

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Dessa tennisshorts för herr har en Roland Garros-logga ovanför fållen och bärs av toppspelarna när de kämpar på grusplanen. De är gjorda i Climalite som leder bort fukt från huden och håller dig torr och bekväm, och de har slip-in-fickor vilket gör dem extra praktiska. Gjorda i en stretchig blandning av polyester och elastan så att du får full rörelsefrihet på banan. - Climalite leder bort svetten och håller dig torr i alla lägen - Slip-in-fickor på sidorna - Synlig, trefärgad elastisk linning med dragsko - Sidoslitsar i fållen - Fiskbensmönstrat material; adidas Badge of Sport och Roland Garros-logga ovanför fållen - Normal passform i skön balans mellan löst och åtsittande - Fiskbensmönstrat tyg i 88 % polyester / 12 % elastan
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.