Hem Tennis Tennisracket Babolat Nadal Junior 25 2024

Babolat Nadal Junior 25 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
649 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Babolat Nadal Junior Tennisracket - Inspirerat av Rafael "Rafa" Nadal

Babolat Nadal Junior Tennisracket är designat med inspiration från världsstjärnan Rafael "Rafa" Nadal. Detta tennisracket är särskilt utformat för barn och unga tennisspelare för att underlätta utvecklingen av deras teknik och göra tennisupplevelsen rolig och inspirerande. Tennisracket är designad med hänsyn till Rafael Nadals personliga stil. Detta gör det till ett spännande val för barn som beundrar och inspireras av en av tennisens genom tidernas största namn. Rätt Längd för Optimal Teknikutveckling Valet av längd på tennisracket är av stor betydelse för att junioren ska kunna utveckla sin teknik på bästa sätt. Babolat erbjuder olika längder för juniorracketar, och det är viktigt att välja en längd som passar barnets storlek och fysiska förmåga. Förbättrad Spelupplevelse Genom att använda ett racket som är speciellt anpassat för junioren blir det lättare för dem att spela tennis och därmed ökar spelupplevelsen och glädjen till sporten. Fokuserad på Juniorens Glädje och Utveckling Genom att erbjuda en tennisracket som är inriktad på barns glädje och tekniska utveckling strävar Babolat efter att göra tennis till en positiv och givande aktivitet för unga spelare. Rekommenderad för juniorer mellan 7-9 år eller de som är 130-140cm långa.
Vikt:
240 g
Träffyta:
105 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
3/4 fodral ingår
Senior/Junior:
7-9 år
Webblager
Babolat Nadal Junior 25 2024
Tillfälligt slut
206740
Butikslager Solna
Babolat Nadal Junior 25 2024
Tillfälligt slut
206740

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.