Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Aero VS

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Babolat Pure Aero VS

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Pure Aero VS, en helt ny modell från Babolat! Storstjärnan Carlos Alcaraz racketval!

Pure Aero VS vänder sig till avancerade spelare som kräver mer känsla och kontroll i slagen. Precis som alla modeller i Aero-serien så är kännetecknet fokuset på spinn. FSI SPIN-Teknologi låter senorna röra på sig mer och därmed möjliggöra för mer spinn på bollen. Den aerodynamiskt designade ramprofilen bidrar till minskat luftmotstånd och en snabbare sving. Till skillnad från vanliga Pure Aero är rackethuvudet mindre, 98 sq.inch, och strängningsmönstret ett tightare 16/20-mönster. Resultatet är ett mindre kraftfullt racket som istället genererar mer känsla och kontroll. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Solinco Tour Bite Soft, Solinco Tour Bite, Solinco Hyper G alternativt Nadals sena RPM Blast.
Längd:
685 mm
Balans:
315 mm
Vikt:
305 g
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x20
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.