Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Drive VS 2019

Babolat Pure Drive VS 2019

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Världens mest sålda tävlingsram, nu med en träffyta på 98 sq inch!

Pure Drive är världens mest sålda tävlingsracket och ett racket som erbjuder väldigt mycket fart och kraft. Nu släpper Babolat denna nya racketmodell ''Pure Drive VS''. En Pure Drive men med en träffyta på 98 sq inch. Den mindre träffytan gör att racketen kommer att erbjuda mer kontroll och precision i slagen. Spelare som tidigare tyckt att Pure Drive genererat för mycket fart kan nu överväga att spela med detta tennisracket. Även spelare som trivs med vanliga Pure Drive men som önskar lite mer kontroll i sina slag kommer att finna detta som ett riktigt bra racketval. Pure Drive VS har en något högre flex jämfört med vanliga Pure Drive. Detta tycker vi på Racketspecialisten bidrar till en skönare träffkänsla samt gör den mer förlåtande mot armen. Vidare så kommer denna Pure Drive VS men en aningen tunnare ram vilket ger mer kontroll. År 2006 introducerade Babolat Cortex, ett dämpningssystem placerat ovanför handtaget på racket. Tillsammans med specialistföretaget SMAC, experter inom produktion av material med vibrationsdämpande effekt bl.a. för rymdindustrin, har Babolat nu utvecklat nya Pure Cortex Feel. I halsen på racket är viskoelastiskt gummi invävt i grafiten som aktivt dämpar vibrationerna i racket och istället levererar en mjuk och behaglig känsla vid bollträff. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad från oss där vi rekommenderar med Solinco Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine.
Flexibilitet:
70 RA
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Ramprofil:
21/23/21 mm
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.