Hem Tennis Skor Babolat SFX III White

Babolat SFX III White

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Bred tennissko med fokus på komfort!

Med komfort som absoluta huvudfokus har Babolat tagit fram nya SFX III. Extra bred passform, ordentligt dämpad och med en undersula som ger ett perfekt grepp på tennisbanan. SFX står för "Superior Fit Experience" och det är just det som spelaren får på banan med dessa skor. Dämpningen består av Babolats patenterade Kompressor System som minimerar och skyddar mot stötar från hälen fram till tådelen. Främre partiet av skon är designad med en extra bred passform för att lämna mer plats åt tårna. Detta är extra uppskattat bland spelare som har problem med skor som smalnar av för mycket vid framfoten. Innersulan är tillverkad med Memory Foam som snabbt formar sig efter foten för en ytterligare komfort. Undersulan är tillverkad av Babolats hängivna samarbetspartner Michelin, experter på däcktillverkning och gummi. Gummisulans framdel är uppdelad i 9 zoner som ger snabbare förflyttningar i alla riktningar samt ett ännu bättre grepp. Mesh-materialet som skons ovansida är tillverkad i ger en god andningsförmåga samtidigt som det följer fötternas rörelser på ett naturligt sätt.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.