Hem Badminton Badmintonracket Babolat X-Feel Origin 2024

Babolat X-Feel Origin

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

X-Feel Origin - Högkvalitativt Kraftinriktat Badmintonracket - Passar en Bred Målgrupp Spelare

Origin är ett badmintonracket utvecklat för dig som är seriös med din badminton på motionärsnivå, perfekt för både motionärer och mer avancerade spelare. Detta kraftfulla badmintonracket är designat för spelare som fokuserar på ett offensivt spel med mycket kraft. Allsidig Design Detta badmintonracket, trots att det inte är av Babolats tävlingssortiment har samma snygga design och ramprofil som Fury och Spark. Origin är dock mer anpassad för en bredare målgrupp av spelare. Det är en högkvalitativ badmintonracket som passar både motionärer och mer avancerade spelare. Halvstyvt Skaft Det halvstyva skaftet är utformat för att ge mindre starka spelare en ökad fart samtidigt som det ger förlåtande egenskaper. Det ger även en lägre balans, vilket gör att racket känns snabbt i handen och enklare att förflytta. Kraftfull Prestanda Oavsett om du är en motionär eller en mer avancerad spelare, kommer Origin att överraska och ge dig den extra kraften du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå. Premium Kvalitet Trots att den inte tillhör Babolats mest avancerade sortiment, är Origin tillverkad med hög kvalitet och prestanda i åtanke. Det är det perfekta valet för spelare som strävar efter efter ett högkvalitativt badmintonracket utanför detta absolut mest exklusiva utbuden. X-feel Spark kommer fabrikssträngad från Babolat. X-Feel Serien: X-Feel Fury - "Tävlingsrack", Titanium Technoogy - Kraftorienterad, 87g, stiff flex, topptung. X-Feel Spark - "Tävlingsrack", Medelhårt skaft, precision & kraftorienterad, 85g, Medium flex, topptung. X-Feel Origin - "Hobbyrack", Medelhårt skaft, mer användarvänlig, 85g, Medium Flex, Medelbalans. X-Feel Rise - "Nybörjarrack", Mjukt skaft, lättspelad, 85g, Medium Flex, Medium balans. Teknologier X-Feel Technology Designad med samma ramprofil som vår allra första X Feel-serie men i ett styvare utförande och mer hållbar. Speed Aero Rackets hål för strängarna är nedsänkta i ramen för en bättre aerodynamisk design och minskat luftmotstånd.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Vikt:
85 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Babolat X-Feel Origin
Tillfälligt slut
197833
Butikslager Solna
Babolat X-Feel Origin
Tillfälligt slut
197833

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.