Hem Badminton Badmintonracket Babolat X-Feel Spark 2024

Babolat X-Feel Spark

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 995 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

X-Feel Spark - Kraft och Precision i Perfekt Harmoni

Upplev maximal slagkraft kombinerad med optimal precision med X-Feel Spark. Denna kraftfulla racket är skapad för offensiva spelare som vill ha den extra kraften i varje slag, samtidigt som de inte vill kompromissa med precisionen. Kraftfull Design X-Feel Spark är konstruerad för att leverera kraftfulla slag. Med en något mjukare skaft än sin storebror Fury ger detta racket spelare den extra kraften de behöver för att dominera på banan. Unik Power T Joint-teknologi Den patenterade Power T Joint-teknologin är utformad för att optimera kraftöverföringen mellan handtaget och rackethuvudet, vilket ger dig en överlägsen kraft i varje slag och en optimal återgivning av kraft och fart. FOAM-teknologi för förstärkt spelkänsla X-Feel Spark är utrustad med FOAM-teknologi som minskar vibrationer vid bollträffen, vilket ger en förstärkt spelkänsla och ett racket som är starkare och mer hållbart. X-Feel Spark är det perfekta valet för spelare som kräver extra kraft och precision från sitt badmintonracket. Med dess unika design och avancerade teknologi kommer X-Feel Spark att ta ditt spel till nästa nivå och ge dig den extra boosten du behöver för att dominera på banan. X-feel Spark kommer fabrikssträngad från Babolat. X-Feel Serien: X-Feel Fury - "Tävlingsrack", Titanium Technoogy - Kraftorienterad, 87g, stiff flex, topptung. X-Feel Spark - "Tävlingsrack", Medelhårt skaft, precision & kraftorienterad, 85g, Medium flex, topptung. X-Feel Origin - "Hobbyrack", Medelhårt skaft, mer användarvänlig, 85g, Medium Flex, Medelbalans. X-Feel Rise - "Nybörjarrack", Mjukt skaft, lättspelad, 85g, Medium Flex, Medium balans. Teknologier Power T-Joint Ett styvare skaft för optimal kraftöverföring genom helar badmintonracket Foam Technology Injicerat skum i ramen minskar vibrationer för stabilitet och komfort Speed Aero Rackets hål för strängarna är nedsänkta ir amen för en bättre aerodynamisk design och minskat luftmotstånd MetricFlex Technology Det tunna skaftet är tillverkat med MetricFlex Technology som möjliggör för skaftet att flexa olika mycket åt olika håll. Resultatet av detta är ökad precision och ännu mer fart.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Vikt:
85 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Babolat X-Feel Spark
Tillfälligt slut
208112
Butikslager Solna
Babolat X-Feel Spark
Tillfälligt slut
208112

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.