Hem Bordtennis Pingisbord / Bordtennisbord Donic Waldner High Scool

Donic Waldner High Scool

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
En stor fördel med att välja ett Donicbord är att det levereras färdigmonterat! Inte en enda skruv! Du tar bara av förpackningen och kan börja spela omgående! Detta tävlingsbord är idealiskt för sportanläggningar, fritidsgårdar och skolor tack vare dess låga vikt och lätthanterlighet. Ett mycket stabilt underrede och extremt robust laminerad skiva i kombination med högsta säkerhetsstandard gör detta bord mycket prisvärt. Självklart är det också ett optimalt hemmabord för den kräsne. Bordtennisbord är skrymmande att leverera varför fri frakt ej gäller på dessa. Frakten är 595 kr som läggs på automatiskt i kassan vid beställning. Donicbord har använts i såval VM som många andra internationella tävlingar. OBS, bordet finns ej på lager i vår butik!
Kategori:
Inomhus
Bordskiva:
19 mm
Sarg:
30 mm
Säkerhetsspärr:
Ja
ITTF Godkänt:
Nej
Mått utfällt:
L 274 x B 152 x H 76 cm
Mått ihopfällt:
D 34 x B 152 x H 158 cm
Vikt:
90 kg

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.