Hem Squash Squashracket Dunlop Sonic Core Evolution 120 2023

Dunlop Sonic Core Evolution 120

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 095 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nick Mathews val utav squashracket!

Uppföljare på fjolårets modell Sonic Core Evolution 120, som är ersättaren till storsäljaren Hyperfibre Evolution+ Pro. Skillnaden mot Hyperfibre Evolution+ Pro är att man i de nya varianterna använder sig utav Sonic Core-teknologin som ger en oslagbar kontroll i spelet. Sonic Core ger rackethuvudet mycket fin stabilitet och komfort vilket gör det möjligt att ha full kontroll på spelet över hela banan. Den nya teknologin minskar också vibrationerna i racketen med upp till 37% jämfört med andra Dunlopracketar. Denna squashracket är fortsatt en mycket fin hybrid av kontroll, spelkänsla och fart. Skillnaden mot Evolution 130 är, förutom 10 gram, att denna modell är extra head light i balansen vilket gör den än mer lättmanövrerad. Ramen i denna squashracket är en s.k. hybrid mellan ett droppformat huvud och ett "stängt" rackethuvud, vilket därmed ger racketen en rå fart samtidigt som den erbjuder manövrerbarhet, spelkänsla och kontroll. Detta är en av marknadens absolut mest kompletta ramar och Evolution-serien används av toppspelare som Nick Matthew och Greg Gaulttier. Racketen är förlåtande för att vara en toppracket och är därför även otroligt populär bland motionärer som har de högsta kraven på sin utrustning. Vridstyvheten gör racketen stabil och ger spelare på en högre nivå finner den perfekta kombinationen av en lätt racket med kontroll som behåller farten i slagen. Rekommenderas av oss på racketspecialisten.se. Denna modell har dessutom en riktigt lyckad design vilket inte är ett minus.
Vikt:
120 g
Balans:
Extra head light
Träffyta:
490 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Dunlop Sonic Core Evolution 120
Tillfälligt slut
DU326925
Butikslager Solna
Dunlop Sonic Core Evolution 120
Tillfälligt slut
DU326925

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.