Hem Squash Squashracket Dunlop Sonic Core Evolution 130 2023
Vårrea
-24%
Dunlop Sonic Core Evolution 130
Dunlop Sonic Core Evolution 130
Dunlop Sonic Core Evolution 130
Dunlop Sonic Core Evolution 130

Dunlop Sonic Core Evolution 130

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr1 349 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ett klockrent squashracket om du frågar oss!

Uppföljare på fjolårets modell Sonic Core Evolution 130, som är ersättaren till Hyperfibre+ Evolution som varit en av våra storsäljare. Skillnaden mot Hyperfibre+ Evolution föregångaren är att man i de nya varianterna använder sig utav Sonic Core-teknologin för oslagbar kontroll i spelet. Sonic Core ger rackethuvudet mycket fin stabilitet och komfort vilket gör det möjligt att ha full kontroll på spelet över hela banan. Den nya teknologin minskar också vibrationerna i racketen med upp till 37% jämfört med andra Dunlopracketar. Evolution är en av våra mest sålda toppracketar inom squash och när denna modell kommer i nytt utförande är det såklart en av de största nyheterna. Ramen i denna squashracket är en s.k. hybrid mellan ett droppformat huvud som t.ex. Hyperfibre+ Revelation har och ett ”stängt” som övriga toppmodeller från Dunlop. Racketen ger därför en rå fart samtidigt som den erbjuder manövrerbarhet, spelkänsla och kontroll. Detta är en av marknadens absolut mest kompletta racketar och Evolutionserien används av toppspelare som Nick Matthew och Greg Gaulttier. Racketen är relativt förlåtande för att vara en toppracket och är därför även otroligt populär bland duktiga motionärer som har de högsta kraven på sin utrustning.
Vikt:
130 g
Balans:
Even
Träffyta:
490 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Dunlop Sonic Core Evolution 130
Tillfälligt slut
DU326926
Butikslager Solna
Dunlop Sonic Core Evolution 130
Tillfälligt slut
DU326926

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.