Hem Padel Väskor SideSpin Golden Padel Bag 2022

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

SideSpin Golden Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelväska från SideSpin.

Sidespin GoldenBag är en rymligt padelväska perfekt för dig som vill ha en väska speciellt anpassad för padel. Padelväskan har ett huvudfack med plats för 3 padelracketar samt kläder och andra tillbehör. På vardera sida finner vi fack med plats för 1-2 padelracketar. Väskan har även ett mindre fack för värdesaker och andra mindre tillhörigheter. Självklart finns det även ett separat fack för skor. Denna Padelväska går att bära med sig som en klassisk väska med bekväma handtag. Föredrar du att bära väskan som en ryggsäck så fungerar även det då Sidespin valt att applicera dubbla axelremmar på väskan.
Webblager
SideSpin Golden Padel Bag
Tillfälligt slut
goldbag
Butikslager Solna
SideSpin Golden Padel Bag
Tillfälligt slut
goldbag

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.