Hem Bordtennis Stommar Stiga Carbonado 145

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Stiga Carbonado 145

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Stigas nya Carbonado 145 stomme har en ny Svensk teknologi som utvecklats av TeXtreme. Stommen har 5st trälager och 2st lättvikts TeXtreme Carbonlager som ligger i en 45 gradig vinkel. Detta ger spelaren en bredare sweetspot samt en högre bollbana. TeXtreme Carbon är bara flexibelt åt ett håll, vilket gör att man vid tillverkningen av stommen kan påverka bollbanan. Stiga har tillverkat 2st stommar med denna teknologi, Carbonado 190 och Carbonado 145. På Carbonado 145 modellen har Stiga lagt TeXtreme carbonet i en 45 gradig vinkel för att ge spelaren en styv känsla med bra fart och extra stabilitet. Fart: 144 Kontroll: 45 Finns i 3st olika grepp: -Classic - Rakt -Legend - Konkavt Brett -Master - Konkavt Smalt

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.