Hem Bordtennis Pingisbord / Bordtennisbord Stiga Paket för Företag/Skola

Stiga Paket för Företag/Skola

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Elite Roller Advance Paket

Här så har vi på Racketspecialisten tillsammans med Stiga tagit fram ett paket som är perfekt för företag, skolor samt fritidsgårdar som ofta behöver hållbara kvalitetsprodukter. Paketet består av: 1st Stiga Elite Roller Advance. 1st Stiga Master nät ställning. 6st 3-stjärniga Stiga rack. 1st låda Stiga Training bollar, 72st bollar. Stiga Elite Roller Advance har en slitstark bordskiva på 22 mm, samt en mycket stadig benställning. Vidare har bordet en snabbkoppling vilket gör att det är monterat och klart på 15 minuter! Bordet har också justerbar höjd. Frakt/hemleverans tillkommer med 595 kr. OBS! Bordet skickas som hemleverans med DHL och de kontaktar dig som kund innan utkörning. Tillbehören kan eventuellt skickas separat till leveransadressen eller till närmaste Posten/DHL utlämningsställe.
Kategori:
Inomhus
Bordskiva:
22 mm
Sarg:
10 mm
Säkerhetsspärr:
Ja
ITTF Godkänt:
Nej
Mått utfällt:
L 274 x B 152,5 x H 76 cm cm
Mått ihopfällt:
D 60 x B 152,5 x H 153 cm cm
Mått i kartong:
D 19 x B 162 x H 144 cm cm
Vikt:
103 kg

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.