Hem Utrustning Bollmaskiner Tennis Tower Professional Player inklusive fjärrkontroll

Tennis Tower Professional Player inklusive fjärrkontroll

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Tennis Tower Professional Player är en bollmaskin i mellanklass lämplig för privatbaneägaren eller mindre klubbar. Med den lätthanterliga och självförklarande kontrollpanelen kan även nybörjaren snabbt komma igång utan att behöva läsa manualen. Tennis Tower Professional Player har funktionen ”Play mode”, en patentsökt spelsimulator som förvandlar bollmaskinen till en motspelare – nästan som på riktigt. - Bollhastighet på 16 till 137 km/tim - Variabel skruvstyrka - allt från hård underskruv, till flackt slag, till hård överskruv - Bollmatningshastighet från 1,5 till 8 sekunder - Inställbar för alla typer av slag från grundslag till lobb - Oscillator (varierande vertikal slagvinkel), fast, pendlande slag eller slumpspridning - Allt-i-ett kontrollpanel med ”touch”-knappar - Bollkapacitet 225 bollar Tennis Tower Professional Players kontrollpanel är mycket enkel att lära sig. Den övre delen kontrollerar den typ av slag du vill spela med, variabla inställningar finns för bollhastighet, skruvstyrka (över/underskruv), bollmatningshastighet och bollhöjd samt bollmatning på/av och fjärrkontrollstyrning (på/av). På nedre delen av kontrollpanelen kan du välja en förprogrammerad oscillator (sidledskontroll) och ställa in pendlande snäva slag alternativt pendlande vida slag. Du kan också välja att låta bollarna slås ut slumpmässigt i de olika riktningarna. På den nedre delen av kontrollpanelen hittar du också ”Play Mode”, en patentsökt spelsimulator som enkelt kopplas in via ett knapptryck. Välj mellan ”Nybörjare, Medel eller Avancerad” så använder spelsimulatorn bollmaskinens olika möjligheter till inställningar för att likna en annan spelare. Variationen av slag i ”Play mode” är inte slumpmässig utan följer ett program som verkligen får maskinen att slå bollarna som en verklig spelare – i den svårighetsnivå du valt. Fjärrkontroll ingår i priset.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.