Hem Utrustning Grepplindor Toalson Ultra Grip 3-pack Black

Toalson Ultra Grip 3-pack Black

Tillfälligt slut Säker betalning
119 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Högkvalitativ grepplinda från Toalson.

Upptäck den mest eftertraktade lindan för racketsport! Ultra Grip är det ultimata valet för spelare som söker en linda med en oöverträffad klibbig känsla som ger ett suveränt grepp. Dessutom har den fantastiska ventilerande egenskaper som låter den torka snabbt och håller dig bekväm under hela matchen. Att applicera den på ditt racket är enkelt och smidigt. Ultra Grip är perfekt för tennis, padel, squash och badminton. Med en tjocklek på 0,5 mm är denna linda otroligt slitstark och kommer att ge dig den bästa möjliga prestationen på banan. Ultra Grip kommer från Toalson, ett premium varumärke från Japan som är känt för att tillverka högkvalitativa produkter som är mycket uppskattade av idrottare över hela världen. Gör dig redo att förbättra ditt spel med Ultra Grip – den perfekta lösningen för att få ett fast grepp på racketen för bästa möjlighet att utveckla ditt racketspel och ta dig till nästa nivå! Färg: Svart Levereras i 3-pack.
Tjocklek:
0.5 mm
Webblager
Toalson Ultra Grip 3-pack Black
Tillfälligt slut
TG0534
Butikslager Solna
Toalson Ultra Grip 3-pack Black
Tillfälligt slut
TG0534

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.