Hem Tennis Tennisracket Wilson Labs SHIFT 99/300

Wilson Labs SHIFT 99/300

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Wilson SHIFT 99 är en konceptram från Wilson Labs med en helt ny patentansökt teknologi

Wilson SHIFT 99 är äntligen lanserad! Den här banbrytande racketen tror Wilson kommer rubba framtidens tillverkningssätt av tennisracket! Vad som gör den har modellen extra speciell är den nya patentansökta teknologin som Wilson kallar för Lateral Bending. Tekniken bakom Lateral Bending är något Wilson har arbetat på i över två år. Teknologin i ramen har testats av professionella tennisspelare som i sin tur uttryckt en känsla av otrolig kombination av stabilitet och flexibilitet. Tennisracket möjliggör en utomordentlig access till fart och kraft samtidigt som spelaren får en otroligt bra spinn i sina slag. Resultatet Wilson Labs har fått fram är ett tennisracket som genererar mer kraft än Blade och mer kontroll än Clash och Ultra serien. Det absolut bästa från två världar har kombinerats i ett riktigt kraftpaket från Wilson för att utvinna den ultimata spelupplevelsen. Enligt Wilson är den här tekniken nästa stora innovation inom tennis och det kommer inte dröja länge förrän vi ser de absolut mest framträdande spelarna i världen använda sig av den här teknologin. Utöver SHIFT's fantastiska egenskaper så är även designen väldigt imponerande. Den osar självförtroende och exklusivitet. Missa inte chansen att vara bland de första i världen att få uppleva den här fantastiska nyheten från Wilson Labs. Information - Wilsons första konceptracket från Wlabs - Innovativ böjningsprofil byggd för att vara stabil men ändå flexibel i sidled för kontrollerbar kraft och spinn - 16/20 strängningsmönster för att ytterligare framhäva balansen mellan fart, spinn och kontroll - Första tennisracket på marknaden som utmärker sig med lateral böjning och minimal vridböjning - Lyhört utvecklad tillsammans med avancerade tennisspelare - Patentansökt Lateral Bending teknologi för en ny, aldrig tidigare utvecklad flexibilitetsprofil - Exklusiv design
Längd:
686 mm
Balans:
325 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
99 in²
Strängningsmönster:
16x20
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.