Hem Padel Racket Drop Shot Explorer Pro 3.0

Drop Shot Explorer Pro 3.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny variant av Drop Shot Explorer

Drop Shot Explorer pro 3.0 är en ny variant i Explorer serien. Det perfekta valet för dig som söker en kombination av fart och kontroll i ditt spel. I detta toppracket kommer du som spelare uppleva ett oerhört lyhört racket då du söker vinklar, samtidigt som det levererar kolossal kraft då du så önskar. Racket har en yta bestående av 12 000 tunna och bidirektionella kolfibertrådar vilket ger dig en otrolig känsla i spelet och en möjlighet till dödande slag då det krävs. Detta racket har som många andra av Drop Shot's toppmodeller 3D-FACE som är det rombformade mönstret på ytan som erbjuder extra effekt vid bollträffar i form av spinn och skruv. Drop Shot Explorer Pro 3.0 har som föregångaren en kärna vid namnet EVA TECH. Denna styva kärna erbjuder maximal kontroll samt känsla vid bollträffar, men erbjuder även fantastisk kraft vid smashar. Vi rekommenderar detta padelracket till motionären som vill utveckla sin kraft och fart i spelet. Eller till den som har spelat mycket och gillar en perfekt kombination mellan fart och kontroll. Form: Dropp Yta: 12K kolfiber Kärna: Hård
Vikt:
360-380 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.