Hem Padel Racket FZ Forza Padel Supreme Control

FZ Forza Padel Supreme Control

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Prisvärt padelracket från FZ Forza

FZ Forza Padel Supreme Control är ett allroundracket som balanserar perfekt mellan fart och kontroll. Med en vikt på 355 g och en ramprofil på 38 mm, ger detta padelracket dig precis den rätta balansen för att kunna utveckla din teknik och ditt spel. Kärnan på den här modellen är mjuk, vilket ger en utmärkt bollkänsla och ger dig mer hjälp med farten på bollen. Dessutom är racketets träffyta och ram tillverkade av kolfiber, ett material känt för sin hållbarhet och lätthet. Detta gör att racketet inte bara är starkt och hållbart, utan också lätt att hantera. FZ Forza Padel Supreme Control har en normal styvhet, vilket innebär att det ger en bra balans mellan kraft och kontroll. Detta racket är designat för seniorer och har en droppform, vilket ger en större träffyta och mer kraft i slagen. Observera att ett fodral inte ingår med detta racket. FZ Forza Padel Supreme Control är godkänt av Svenska Padelförbundet, vilket innebär att det uppfyller alla de strikta kvalitets- och prestandakraven. Med detta racket i handen kan du vara säker på att du har allt du behöver för att ta ditt padelspel till nästa nivå.
Vikt:
355 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.