Hem Padel Racket Nox AT10 Genius Agustin Tapía

Nox AT10 Genius Agustin Tapía

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Agustin Tapías val på WTP-touren 2020!

Detta är den nya modellen av AT 10 Gold som blev en storsäljare hos oss på Racketspecialisten. Nytt med denna modell är att man valt att lägga det mer påkostade kolfibermaterialet Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Detta padelracket har en droppform samt en even balance vilket ger en härlig kombination av fart och kontroll. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur på ytan vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Testomdöme Racketspecialisten: Storspelaren Tapias val av padelracket och också en racket som används till vardags av några av oss på Racketspecialisten. Här känner vi en mycket fin känsla i spelet, både defensivt och offensivt där man alltid känner att man har kontroll på bollen. Denna racket ger en något annorlunda bollträff upplever flera av oss, på ett skönt sätt. Racketen har blivit en storsäljare och vi förstår det, här får man stabilitet, kontroll och precision rakt igenom.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Dropp
Balans:
Medel

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.