Hem Padel Racket Nox ML 10 Bahia Luxury 2021

Nox ML 10 Bahia Luxury 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Racket framtaget tillsammans med Miguel Lamperti!

Det nya padelracket från Nox ''Bahia'' är framtaget som en hyllning till Miguel Lamperti då Bahia är namnet på staden han föddes i. Detta padelracket är droppformad vilket ger en härlig kombination av fart och kontroll. I detta padelracket har man valt att lägga den lite mjukare kärnan benämnd HR3 vilket gör att racketen något mer förlåtande mot armen och ger en mjuk och skön träffkänsla. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur på ytan vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. ML 10 Bahia Luxury har ett kolfibermaterialet 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Rekommenderat pris från Nox är 3000 kr.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.