Hem Padel Racket Prince Padel Rocket 2021

Prince Padel Rocket 2021

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 095 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nytt Padelracket från Prince!

Prince Padel Rocket 2021 är ett toppracket med de senaste teknologierna som har utvecklats av Prince. Med sin runda form och låga vikt riktar sig detta padelracket till nybörjare samt motionärer som söker högsta kvalité och spelkänsla. Det kommer utrustat med en ny Eva Balance kärna, som är en något mjukare kärna för att kunna dämpa bollen på bästa sätt samtidigt som du enkelt ska få tillgång till fart i spelet. Både ram och träffyta är 100% tillverkat i kolfiber för att skapa en hög respons och hållbarhet. Detta kombinerat med den runda formen och rackets vikt skapar en perfekt balans mellan fart och kontroll. Ytterligare teknologier: ESF textured face - Speciell struktur på ytan som ger extra grepp och spinn i bollen. PRO EVO Hålsystem - Hålen på racket är placerade på ett sätt för att maximera sweespot och energiöverföring vid bollträff P-Wristband hanledsrem Ram och träffyta: 100% kolfiber Form: Rund Balans: Medel
Vikt:
335-355 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Prince Padel Rocket 2021
Tillfälligt slut
X100123
Butikslager Solna
Prince Padel Rocket 2021
Tillfälligt slut
X100123

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.