Hem Padel Racket Royal Padel M27 Hybrid 2021

Royal Padel M27 Hybrid 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

M27 Hybrid 2021

Royal Padels M27-serie finns i ett antal utföranden och är några av de bäst säljande racketar tack vare den kompromisslösa teknologin paketerad i perfektion! M27 hybrid var Sveriges storsäljare 2020 på grund av de fina egenskaperna. M27 Hybrid 2021 är ett fantastiskt racket som har den största sweetspoten i sortimentet vilket ger en behaglig bollträff utan att tappa kraft eller kontroll! Nivå: Passar alla nivåer! Material: Fibertec™ Bredd: 38 mm Profil: 38 mm Form: Rund Vikt: 360-380g Ram: Förstärkt tvåkanals glasfiber Yta: Ny Polyethylene-kärna med tre lager aluminiserat glasmaterial. Ytan är också förstärkt med Titandioxid och elastisk epoxy. Racket kommer med Shock Absorption System - Ett stötdämpande system i centrum av racket som skonsamt tar bort vibrationer från bollträffen.
Vikt:
360-380 g
Form:
Rund
Fodral:
Helfodral ingår

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.