Hem Padel Racket Siux Spartan Revolution 2022

Siux Spartan Revolution

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Kraftfullt padelracket från spanska Siux.

Siux är ett spanskt padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack med mycket hög kvalitet. Revolution-systemet består av en uppbyggnad av kolfiberrör i ramen som har en hög absorbering av vibrationer och erbjuder mer precision och känsla i bollträffen. En nyhet i detta sortiment är att man har valt att utrusta racken med fyra stycken stötdämpande antivibrationskuddar för att minimera vibrationer än mer och öka komforten och på så sätt förebygga skador. Kärnan i detta padelracket kallas Eva Ultra Soft High Recovery är en kärna uppbyggd i nytt material som ger exceptionell återhämtning och högre kraft och fart. Den lite mjukare kärnan resulterar även i att en lite större sweetspot finns, och därmed ger racket kontrollegenskaper. Slagytan på Siux Spartan Revolution kallas Carbon 21K, tillsammans med 2 lager utav glasfiber. Kolfibret i slagytan bidrar till mycket fart och kraft i spelet, medan de två lagren utav glasfiber bidrar till en större sweetspot. Ytskiktet i slagytan på padelracket är matt vilket hjälper till och bidrar till lite mer bett i bollen så att spelaren får access till fin spin i spelet. Siux har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och det medföljer två monterade dämpare som standard. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare, mer skonsam träffkänsla samtidigt som det minskar risken för skador. Sammanfattat är Siux Spartan Revolution med sin droppform samt sin medelhöga balans ett mycket kraftfullt padelracket. Passar tävlingsspelaren eller den duktiga motionären som söker ett kvalitetsracket med fokus på fart men samtidigt vill behålla god kontrollkänsla.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Dropp
Balans:
Medel, Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Spartan Revolution
Tillfälligt slut
siuxspartanrevo22
Butikslager Solna
Siux Spartan Revolution
Tillfälligt slut
siuxspartanrevo22

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.