Hem Padel Racket StarVie Aquila Space

StarVie Aquila Space

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Racket är 100% tillverkat i Spanien.

Starvie Aquila Space vänder sig till kräsna motionärer som söker ett racket att utveckla sitt spel med men även för mer avancerade spelare som söker ett lätthanterligt padelracket med en härlig mix av fart och kontroll. Detta padelracket är tillverkat för hand i Spanien där både slagytan och ramen är gjord på 100% kolfiber för maximal hållbarhet och kvalitet. Droppformen gör att detta padelracket ger en trevlig mix av både fart och kontroll. RTS teknologin som sitter i halsen av racket dämpar vibrationerna som går ner i handtaget vilket gör detta till ett utmärkt val för dig som vill vara lite extra försiktig med armbågen.
Vikt:
350-385 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.